Management by Grönköping

Management by Grönköping

Bibliotekstjänsts lektör Tor Flensmarck avslutar sin recension av Management by Grönköping i BTJ-häfte nr 3, 2020 så här: ”Humor och satir av den mest uppiggande sorten, briljant inom sin genre. Helhetsbetyg: 5”. (på skalan 1-5)

Management enligt Grönköpingsmodellen kännetecknas av att verksamheten i företag, kommuner och organisationer genomsyras av en inspirerande och smått sangvinisk (överoptimistisk) tilltro till den egna förmågan att styra allt till det bästa. Alla som vill bli framgångsrika verksamhetsledare kan, genom att läsa och begrunda texterna (s.k. cases eller fallstudier) i den här boken, räkna med en personlig utveckling som gränsar till det häpnadsväckande. Detta resultat garanteras av den lokala superstjärnan på expert-området – managementkonsult Åke Schwung!

Kommunens personal- och informationschef Viking Helmersson skriver i sin förhandsrecension: Den här boken säger det mesta som behöver sägas om modernt ledarskapsmanagement i teori och praktik!

    • I boken medverkar 14 skribenter med artiklar och notiser på temat management. Texterna är huvudsakligen hämtade från årgångarna 2014 – 2019 av Grönköpings Veckoblad.
    • Boken är försedd med hård pärm, innehåller 128 sidor och ett flertal stilriktiga fotografier.
    • Kapitelrubriker: Sjuk- & Hälsovård, Bankväsen, Kompetensutveckling, Näringsliv, Kommunal administration, Information och regler.

ISBN 978-91-985605-1-0

0